Hål i naveln!

Igår så frågade Lisa om jag och Sandra ville komma till Sanna och se film så då for vi dit, medans vi var där så tog Lisa hål i min navel och jag blev sjukt nöjd! Tack gumman ♥ Imorgon är det julafton och jag har inte precis någon julkänsla.. Men släkten är samlad så då blir det bättre. Ska städa hela huset oc duscha sen vet jag inte bad som händer riktigt.

15 år nu då!

Kunde knappt sova inatt, mobilen låg och pep hela jävla natten men jag var ändå pigg. Ville bara fara till skolan och göra bort det så jag fick fara hem och lägga mig för att dröja på tiden tills alla skulle komma, Mattias och Linnea kom runt kvart i 7 och mormor och Dan ett tag efter det. Fick min efterlängtade iPhone 5 och en blommor, älskar er ni är bäst! Blir säkert att lägga sig tidigt orkar inte vara vaken så länge till så det blir en tidig kväll för mig!


1, Någon du umgås väldigt mycket med

Jag umgås jämnt med dom här brudarna, ni är allt för mig! När jag mår som sämst så kommer ni och gör mig på bra humör, man kan inte ha tråkigt med er! och våran humor är ju som bäst, älskar er <3

Börjar med den här


Julkalendern del 2

Sitter och väntar på att julkalendern ska börja så jag kan se andra avsnittet.
Kom på att jag fyller år om 12 dagar så nu har jag nånting att tagga till, vet redan vad jag ska få så då är det extra jobbigt att vänta.. Blir att se på solsidan och beck ikväll också, får se om jag åker till skolan imorn har så sjult ont i huvudet.
Sorry bloggen..

Har inte bloggat på sjukt länge, har inte haft tid, har tagit tag i skolan och försöker verkligen få högre betyg så jag tar mig in på linjen jag vill gå.
Har iallafall hjälpt mamma och Patrik med en blogg så dom kan börja blogga nu, klicka här!
Igår följde jag och Sandra med Lisa och Simon till Robins stuga och umgicks i flera timmar, kul var det iallafall!
Imorgon är det skola vilket jag inte orkar, fuck life.
 RSS 2.0