Livet går inte ut på att bara knulla.

Glömde av att blogga så jag slänger in ett inlägg nu! Skulle egentligen fara på lan inatt men det blev inte så då far jag dit imorn så då kommer Elina hit, ska möta upp hon på busstationen 18.20 tror jag det var, sen så går vi till stället där dom lanar fast jag har ingen aning vart det är men vi kommer säkert hitta det, så jag kommer nog inte blogga så mycket imorn om jag inte får låna någon data, men jag kommer säkert ta kort som ni kommer få i övermorn, men iallafall så vid 23 ikväll gick jag och mötte upp Sanna och Dennis vid busskuren, vi satt och pratade, skrattade osv. Sen så gick jag hem 1 timma efter och satte mig vid datan och börja snacka på skype med Emelie, vilket jag gör än. Tror jag ska börja gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorn och fixa mig innan jag far ner på byn. Kan snöra in lite inlägg imorn innan jag åker, gonatt!

Känslan går rätt väg! ♡

Har försökt blogga tidigare idag men internet har varit så segt, så nu slänger jag in ett kort inlägg. Jag vaknade kring halv 2 och låg kvar till 2 sen så tog jag nånting att äta, satte mig vid datan. Kollade sen på mobilen och då hade jag 7 missade samtal från Miriam. Hon ringde igen och frågade om jag ville sova hos henne inatt men det gick inte.. Väntar på att maten ska bli klar så jag kan äta håller på att svälta ihjäl. Ska säkert ladda hem nån film sen och se senare ikväll. 
Det känns som att jag skriver om samma saker varje dag, ni får kommentera i blogresponsen eller i en kommentar vad ni vill att jag ska skriva om. Skriver mer sen, puss!

Sängen väntar!

Ska försöka sova nu så man stiger upp tidigt imorn och inte sover bort hela dagen.. Men iallafall gonatt!

Film, fanta, datan!

Det blir nog inte att gå ut nånting idag eller jo om jag ska ner på byn men då sitter man iallafall i en bil och slipper bli blöt, så istället för att gå ut så laddar jag hem en film som jag har väntat på att ladda hem, den heter isdraken och den spelas in i våran gamla lägenhet, och alla säger att den är jätte bra så jag måste ju bara kolla på den. Så det kommer vara jag, filmen och 3 liters fanta. Skriver mer sen puss!
 

Du är den enda för mig!

Hej alla läsare! Vaknade för ett tag sen, och jag är fortfarande trött men jag kan inte sova nåmer. Ska väll ta nånting att käka och sen så ska jag börja fixa mig för man vet aldrig om man ska bort. Kommer säkert gå och fota litegrann om det nu slutar regna, annars får jag ta kort inne.. Slänger in några inlägg senare!
 

Soola!

Passar på att skriva ett inlägg medans jag väntar på att filmen är klar, det blev ''ligg med mig'' även om jag har sett den med Jennifer så kan man ju ändå se den ensam, den är sjukt bra! ni borde se den. Sitter iallafall och skriver med Johannes och Robin, sen så ska jag nog snacka på skype efter filmen och sen så ska jag se mer filmer, tills jag somnar. Tänkte gå och hämta godispåsen men jag hittar den inte och sen så kom jag på att Patrik tog upp den så jag får klara mig.. Jag bara älskar känslan då man lägger sig i en nybäddad säng och nyduschad! fast då jag la mig kolla jag på min mage och jag känner mig ganska så blek, måste verkligen fara och sola då jag får mina pengar! Men nu så ska jag skriva med dom dära grabbarna, slänger in ett inlägg senare!
Bjuder på min bleka mage..

Nästa vecka!

Mamma smsade hennes bror och frågade om han kunde ta hål i min läpp, och då ringde han från morfars mobil och sa att han kunde det, då sa han att han kanske har tid nästa vecka, och att han skulle beställa nån piercing till mig, är typ hur glad som helst nu! så efter jag har tagit hålet kanske det blir att gå i stan med mamma och kanske syskona. Fast det kommer säkert göra svin ont, jag har bara tagit hål i näsan och det kändes inte nånting.. Men ska man vara fin får man lida pin! Aja ska gå och duscha nu, bloggar sen!

Det känns perfekt!

Gick ut en snabbis och mötte Sandra, Fredrik och Alecksandra, vi stod och prata en stund och sen gick vi hem. Ska vänta på att mamma och Patrik har duschat klart så jag kan duscha sen jag ska nog ladda hem nån film som jag kan se för jag lär inte kunna somna ikväll, kommer nog skriva med lite folk också, snacka på skype osv. Sitter iallfall och skriver med Aron och Robin och lyssnar på ungarna så inte dom ska vakna.. Slänger in nått inlägg sen om jag inte somnar annars får ni mer och läsa imorn!

Du och jag mot världen!

Har som ingenting att göra så jag skriver ett kort inlägg. Mamma, Patrik, Agnes, Isak och David kom hem nyss och direkt så kom mamma in i mitt rum och krama om mig, tydligen så hade hon sett bilden jag la ut på facebook men jag vet inte hur.. Aja, sitter iallafall och lyssnar på musik, skriver med folk och funderar på om jag ska göra om bloggen men vet inte riktigt hur.. Nu får ge några exempel! Har satt ut en blogresponse så ni får ta och fråga på, svarar på nästan allting!
Kan skriva mer sen.

Hejdå!

Åt upp nyss och nu så pratar jag med mamma och Patrik. Idag så kom några som skulle köpa våran boda, var tvungen att ta hit Froppe, han tog hit traktorn och då försökte vi få upp bodan, sen så kom dom som skulle köpa den och då försökte dom pricka släpet. Då dom var klar så ställde dom av bodan och då sa dom att det inte skulle gå, så då ska dom komma med en traktor eller lastbil på måndagkväll och köra den till Piteå. Annars idag har jag inte gjort så himla mycket, suttit vid datan, pratat med mamma, varit med Agnes osv. Kommer börja blogga jätte mycket nu när jag har gjort om min blogg! Bloggar mer sen ikväll.
Här får ni bilder på bodan.


Tack mamma!

Nu har jag fixat lite grann i bloggen om ni inte kan se det så tryck på F5. Mamma köpte sånt hära PRO till bloggen och jag blev svin glad, tack mamma jag älskar dig! Det kommer vara mycke roligare att blogga nu eftersom man slipper reklamen, kan ha mycke snyggare designer osv. Kan slänga in några inlägg senare!

Barnvakt ett tag då!

Sitter just nu barnvakt åt Agnes och David medans mamma, Sandra och Isak for ner på byn för att vattna blommorna och skjutsa Patriks mamma så hon kan handla. Käkade nyss glass men jag blev av med mig för att Agnes var så tjurig och skulle ha hela, men sånt är livet. Direkt då mamma kommer hem så ska jag och David fara ner till stranden, köra lite volleyboll, fika och sånt. Om det är varmt i vattnet ska jag säkert bada, men vi får se. Ni kommer iallafall att få se lite bilder som jag kommer att ta. Bloggar då jag kommer hem för nu måste jag sköta dom.
Bjuuder!

Stay alive!

Steg upp vid 3 och tog nånting för att äta, sen så gick jag och satte mig vid datan, kollade runt på lite bloggar, facebook, bilddagboken osv. Ska nog ut sen med David till badstranden, kommer nog ta lite kort om det är fint där nere. Kan blogga mer sen!
Emil! 

Jag saknar dig ♡

Duschade för ett tag sen så nu har håret äntligen torkat! Men iallafall så sitter jag och skriver med några och lyssnar på musik fast jag ska nog gå och lägga mig nu, är sjukt trött och min skalle håller typ på att slå i datan, haha ja ni fattar.. Sängen är då grymt skönt, snacka om att jag kommer sova som en ängel inatt! kommer aldrig he iväg den här sängen. Fattas bara nån att sova bredvid, men det kanske kommer imorn, aja ska sova nu, bloggar mer imorn!
Bjuuuder på!
 

Yesterday

Blev inte att blogga nånting då jag kom hem, men jag blev helt körd! först så följde vi ju med mamma och sen så for vi och köpte nånting så då köpte hon snus till mig. Sen så skjutsade hon mig och Miriam till Okey för att vi skulle käka pizza. Sen så väntade vi på Johannes så då gick vi in till Älvsbymannen och hälsade på min faster,sen då han kom åkte vi till shell, köpte cigg och sen så skjutsade han oss till lomtjärn. Då skulle Miriam och hennes familj hålla om nån loppis så då var jag där. Sen efter 1-3 timmar gick vi hem, mötte mamma påvägen och då sa hon att vi skulle hoppa in och då blev det att fara ner på byn igen, handla, vattna mormors blommor, tanka, och sen for vi hem och jag somnade direkt. Blev väckt klockan 1 av att Sandra kasta saker på mig fast jag somnade om direkt..
Idag vid 9-10 kom min säng och mitt sängbord så då Patrik kom hem på lunch satte han upp det, kommer sova riktigt skönt, nyduschad senare och nybäddad säng!

Ner på byn nudå!

Väntar bara på mamma sen så skjutsar mamma mig och Miriam ner på byn, ska följa mamma BBC en snabbis och sen så skjutsar hon oss till busstationen och sen får vi se vad som händer.. Bloggar mer sen då jag kommer hem.

Skyyype!

Har pratat med Albin, Alex, Latiffa och Miriam på skype i typ 2-3 timmar, plus med Emelie och Nattis så jag glömde bort att blogga. Har då inte sovit nånting och det är ingen ide att lägga sig när man ändå ska börja stiga upp runt 10 för att göra sig klar och sen gå och möta Miriam. Kommer dock inte blogga så mycket senare idag för jag ska vara på byn till typ 20.00 och sen får jag skjuts hem och då kan jag blogga. Skriver mer ikväll för nu ringde Albin så jag ska vara social med honom.

Rosor är röda violer är blå, jag kan blogga då och då.

Blev inte nåmer bloggande igår, glömde bort det totalt, men jag såg iallafall på film och typ halvsov, kolla runt på några piercings och jag hittade rätt så snygga som jag ska beställa. Sen runt 6 gick jag och la mig och vaknade kring 15.. Kommer nog inte få nån sömn inatt men det får jag leva med. Kommer nog gå ut och fota lite senare ikväll med Sandra så det kommer komma upp bilder så ni får hålla ett öga på det. Jag lovar att slänga in ett inlägg senare ikväll.

Just say fuck you and smile!

ChaCha bloggen! haha nej nu ska det inte bli någon fjortis blogg! Men jag kan berätta hur min dag har varit för det har bara varit samma sak, har bara legat och varit vid datan. Tar mig som inte upp, det trycker i bröstet också är jag sjuk jätte roligt! ellernå.. Men imorn ska jag ta mig upp för jag får typ småpanik om jag bara ska ligga. Ska nog beställa en piercing till läppen för snart är det dags att ta hål! Antingen så ska jag ha en vit eller svart plopp, har svårt att bestämma mig för båda är lika snygga! Men det löser sig. Aja jag blogger mer sen.


Suck on that bitch!

Vid 20 gick jag och Sandra ner på byn för att vattna mormors blommor medans dom är med båten, det tog typ 1 timme eller 1 och en halv timme, fyfan vad jobbigt det var! trodde jag skulle dö halvvägs haha..
Men sen då vi var påväg hem runt 00 så ringer mamma och frågar vart vi är osv, sen så kom Patrik och hämta oss, och nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik, kollar facebook osv..
Jag kan slänga in några inlägg imorn, puss!


Gå med!

Man träffar roligt folk här på ec, egentligen är det typ nån ''emo'' sida men den är ändå rätt så rolig, man kan ha en blogg där, träffa nya vänner, ladda upp bilder osv! Gör som ni vill.


himlen är oskyldigt blå!

Igår så gick jag och la mig kring 19 eller 20 för jag mådde rent av piss, jag sov ungefär till klockan 15 och sen vart jag svin hungrig så då gick jag upp tog nånting att äta och sen gick jag och duscha, gjorde mig klar och sen for jag och mamma ner på byn. Vi får se om jag far ut senare ikväll om jag får svin tråkigt, kanske går ner till byn då eller nånting. Bloggar mer sen ikväll..

Home!

Kom hem för ett tag sen, vart less att vara i Piteå också skulle Emelie ändå till Skellefteå så vad ska jag göra där själv? har inte sovit nånting i natt, var inte nå trött men jag skulle ändå ha lagt mig kände jag på bussen, somnade typ direkt jag satte mig haha. Ska nog ut senare ikväll och hitta på nånting, och juste! jag är inte en ''dum'' blondin längre, färgade håret brunt igår och köpte hårförlängning. Kan blogga mera sen!
Bjuuuder!

Mot Älvsbyn!

Väntar på att mamma ska skjutsa Sandra och jag till byn så vi kan gå runt eller göra nånting tills bussen från Piteå går. Då vi kommer fram så ska Emelie stå på busstationen och vänta på oss. Kan blogga mer då jag har kommit fram osv.

15.20

Kan inte sova så jag sitter vid skype och facebook hela natten, då mamma vaknar ska jag gå och duscha sen fixa mig sen åker jag med bussen till Piteå med Sandra, då jag kommer fram så ska jag köpa hårförlänging sen så ska jag träffa Fanny och sen så ska jag och Emelie fara hem och hitta på nånting. Kommer lägga ut bilder från helgen.
 

Stjärnorna lyser starkare än någonsing.

Idag kom jag hem från Jennifer, sov hos hon från igår till idag, då vi låg i sängen kom mamma, Patrik och Agnes in.
Sitter iallafall och känner lukten från bullbak, längtar som satan tills bullarna är klara så jag kan äta! Men under tiden måste jag packa och tvätta kläder till imorn för då åker jag till piteå för att färga håret och köpa hårförlägning. Kommer lägga in bilder då jag kommer hem förhoppningsvis på fredag om jag inte stannar längre.
Bloggar mer sen.
 

Dit du är på väg är så mycket viktigare än där du har varit.

Känns som att jag inte har bloggat på flera år haha, men jag har inte suttit vid datan nånting idag för det har åskat, har typ bara suttit under bordet för jag hatar verkligen åska.
Men imorn så kommer en kompis till mig, hon stannar till på tisdag så vi får väll se vad vi hittar på, kanske går ner till stranden och badar om det är varmt, annars går vi väll bara ut och går om vi ids. Sitter iallafall och skriver med Lisa nu, och bloggar. Jag tänkte skriva ett inlägg tidigare men det orkade jag inte, så nu skriver jag det.
På torsdag kommer jag åka med bussen till Piteå och sova hos Emelie 1 natt och sen åker jag hem, ska köpa hårförlängning och färga håret, töja örat och kanske köpa ett linne. Alla har börjat klaga på att jag inte bloggar så mycket, börjar bli ganska less så jag måste verkligen blogga mera!
 
Mandaa bjuder!

15 Juli! ♥

Tänkte slänga in ett inlägg nu medans jag inte har nånting att göra, sitter iallafall och ser på tv och kollar runt på facebook. Idag har jag då inte gjort ett piss, bara suttit hemma och rullat på tummarna, haha nä men jag har typ varit med mina syskon osv.
Idag ska jag nog vara med Jennifer eller så sitter jag bara hemma, jag kommer då inte kunna sova nånting så jag får hålla mig vaken hela dagen. Har som ingenting att skriva, så jag bloggar senare!

My heart will go on ♥

Har inte varit så mycke bloggande i veckan, men jag flyttade ju i tisdags och i onsdags kom Johannes och då har han sovit här till idag, då han for hem så bakad jag kladdkaka och sen gick jag in i duschen sen så for jag, mamma och Sandra ner på byn för att hämta Fredrik och sen så körde vi runt lite grann.
På måndag kommer Fanny och stannar till tisdag så då får vi se vad som händer. Annars kommer jag inte göra nånting bara sitta vid datan osv.. Kommer då blogga mer nu det lovar jag er.
Bloggar mer sen om jag inte har nånting för mig.

Flyttat (y)

Flyttade till mamma idag, blev lite smått less att bo i Arvidsjaur, också saknade jag mamma och syskona hemma, så nu är jag Älvsby bo igen.. Och förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft nån tid att blogga, har varit i Lauker och sen for jag till Dewin och sov hos han en helg och sen så han jag sova hemma i 1 natt sen så flyttade jag. Men jag ska bli mycket bättre på att blogga, ska även försöka få in min blogresponse i bloggen, göra om bloggen osv. Ni kommer få se då allt är klart.



RSS 2.0