Stockholm!

Kom hem från Stockholm i tisdags, och det var riktigt skönt! har inte uppdaterat bloggen så bra, men jag kommer ändra på det. 
Jag har iallafall haft vissa roliga dagar i Stockholm förutom all stress, bjuder på några bilder men inte alla.
 

05.45

Vaknade av att jag fick ett jävla sms 05.45 av Linus, men iallafall så var det bra att han smsa för jag skulle till han typ nu egentligen men jag måste fixa mig först.
Halv 10 åker jag härifrån och då ska jag till farmor och hämta lite saker, sen vidare till kallax för att flyga till Stockholm och vara där i 8 dagar.
Men nu ska jag börja fixa mig och sen fara till han!

2 lösa tänder check!

Har fått 2 lösa tänder och fyfan vad irriterande det är, seriöst! finns inte nåmer jobbigare än det, kan inte tugga normalt..
Men iallafall så har jag varit med Nattis idag och vi gick ut, träffade Anton och sen for han till Johannes så då träffade vi Linus och Jesper. Efter ett tag for vi och pratade med Anton och Johannes ett tag, sen så gick vi till ica för att Nattis ville värma sig, sen så gick vi och satte oss på en bänk och sen gick jag hem för att börja packa till imorn.
Ska försöka uppdatera bloggen så mycket som jag bara kan! men då jag kommer hem så kommer jag lägga in bilder som jag kommer fota därborta.

Tycker amanda borde vara glad nu!

Hej alla Amandas läsare! Nathalie gäst bloggar lite hära! Har ju även fixat hennes blogg! Jag blev nöjd & det tror jag hon också blev? Men ja man vet ju aldrig! Men ja medans hon är tråkig & bara sitter vid mobilen så ska jag få hon att göra nå roligt med mig! så ni får ha det!  :D

Nytt igen då..

Min förra blogg blev bort tagen så ska försöka blogga så mycket jag bara kan, min blogg kommer handla om tips, min framtid, bilder osv. Idag har jag inte gjort så mycket, sov hos Nattis inatt och vi vaknade runt 1 eller 2 fast då låg vi i sängen och pratade om massa. Nu väntar jag på att hon ska duscha klart så vi kan fara hem till mig så jag kan duscha, sen så ska vi ut och vara med folk. Bloggar mer sen. ;)
  RSS 2.0