mobil inlägg

Blir ett inlägg från mobilen nu, idag på skolan när jag var som depp skrev mamma att mina piercings hade kommit så då lös hon upp min dag. När jag kom hem så la jag mig i soffan och halv sov, sen så bad mamma mig vara barnvakt medans dom for ner och handla, men som vanligt så somnar jag om och vaknade upp av att mamma stirra på mig surt, hade inte hört ungarna så dom skrek typ en halvtimme..
sitter iallafall i sängen och lyssnar på musik och skriver med Jimmy och Jesper, funderar på om jag ska till Piteå på fredag och träffa Jesper och fara på öppet hus på strömbacka men vi får se om jag pallar.
När jag säger det jag känner, går allting helt fel.

Inte pallat skriva nå, har inte mått så himla bra, tänkt på en hel del och bara velat bort från allt, men nu är det bättre förutom att det är skola imorn.
Sitter iallafall och skriver med lite folk, kollar på piercings och lyssnar på musik. Om några minuter början solsidan så det blir nog att se på det och sen duscha, och kanske lägga sig sen, vi får se vad som händer!
 

kör på ändå

Jocke kommer inte i helgen vilket sög, hade sett framemot det här sjult länge också hände det hära så just nu hatar jag mig själv. Men jag, Sandra, Lisa, Simon och Robin kör på ändå! kvällen kommer att bli den bästa som har hänt mig på väldigt länge! får se om vi bara är hemma hos Robin eller om vi far ut och kör en sväng.

Jaja skolan var rätt chill dansade hiphop eller vad det nu heter på idrotten och det var faktiskt roligt! sen på klassrådet fick vi glass av lärarn och det var inte nån äckel piggelin den här gången, älskade han just då!
glögg/uppfinnarna

sitter och dricker glögg medans jag ser på uppfinnarna med mamma, Sandra och Patrik. har hunnit sova en stund och sen ringde jag älskling och pratade med han ett tag, längtar efter imorn när jag äntligen får träffa han igen! loveu <3
vi får se vad vi gör, sover hos Lisa och Simon med Sandra en natt iallafall och kanske hos mig en natt om han inte åker hem på lördag.
tar tillbaka

tar tillbaka den här bloggen nu, blev lite drygt på nattstad. kan även blogga med mobilen nu så det är ett plus! idag fick vi iallafall klassklädernaoch jag ångrar att jag skrev spisen.. men men gjort är
gjort.

RSS 2.0