En månad <3

Ligger i sängen och försöker sova så jag orkar upp runt 8 för att fixa mig osv tills 12 då älskling kommer.
Idag är det en månad sen vi träffades, sen vi blev tillsammans, världens underbaraste månad!


24/01-2013

Jag är så less på skolan, orkar inte försöka längre. Hur mycke jag än försöker så får jag inte högre betyg, kommer inte ta mig in på det jag vill, om jag måste gå IV 1 år hoppar jag av!

Iallafall så var dagen gode dryg, förutom att jag åt ute med min flickor. Medans alla var på idrotten satt jag i elevfiket med Sandra och Johan och då började en turk att dryga.
Just nu ligger jag och ser på simpsons och skriver med min älskling, blir målad på benet av david och bara njuter.


Perfect two


Från ett dåligt liv till ett bättre

Nugar jag bestämt att jag ska börja blogga bättre, det är flera som klagar på att jag suger på att blogga och att jag måste skriva mera så då ska jag försöka göra det!
Iallafall så kom Linus hit igår runt 12, vi gjorde inte så mycke, låg typ och sov och sen så frågade Lisa och Simon om vi ville fara och äta med dom och Sanna och Dennis så då kom dom och hämtade oss, sen for vi hem till Simon och chillade 1 timme kanske och sen for vi till tresco och åt. Sen gick jag och Linus och köpte nå gott till kvällen, sen kom mamma och hämtade oss. Runt 10 kom hans mamma och pappa och hämtade han, men dagen var ändå helt underbar!


Upptagen

Har varit upptagen ganska länge nu, det har varit jul och nyår, farit fram och tillbaka till piteå. Träffat Linus och umgåtts med han. Varit med Jennifer, Sebbe, Rikard, nåndag. Iallafall så börjar äckel skolan om på tisdag och jag taggar verkligen inte det, tror inte det är många som gör det! Men får ju ändå träffa mina kompisar igen som jag inte har varit med på länge..
Det blir nog bara att ta det lungt dom här dagarna, känns som att jag ska bli sjuk..
RSS 2.0